Tjapko Media; jouw marketing- en videoregisseur

Ook dit jaar zal Tjapko de Heus van Tjapko Media een fotoreportage maken tijdens Zaken op de Rails. Hij Heeft dat de afgelopen twee jaar als partner op een zeer professionele wijze gedaan en we hebben al veel van zijn foto’s kunnen gebruiken in onze communicatie. Dit jaar is Tjapko Media ook deelnemer van Zaken op de Rails en kun je Tjapko spreken bij zijn kraam. Tjapko is een Marketing- en videoregisseur voor het ambitieuze MKB-bedrijf. Dus als je op dat vlak informatie wilt of hulp nodig hebt, spreek hem gerust aan.

Lees verder

Zaken op de Rails steunt Stichting Peter Pan Vakantieclub

De Stichting Peter Pan Vakantieclub organiseert al ruim 20 jaar vakanties voor jongeren tussen de 12 en 19 jaar die door uiteenlopende ziektes niet niet ‘gewoon’ op vakantie kunnen. Vliegen naar een droomwereld om avonturen te beleven met lotgenoten, hoe mooi is dat?

Lees verder

Binnenkort iets te vieren? Muac Productions!

 Mede dankzij ons onderscheidende artiestenaanbod zijn wij in staat voor iedere gelegenheid en ieder budget een passend (muzikaal) creatief concept te bedenken. Als preferred supplier van de meest toonaangevende locaties in Rotterdam, zijn wij veelal vanaf de basis betrokken bij de ontwikkeling van een bedrijfsevenement. Met veel toewijding dragen wij zorg voor de organisatie, productie en realisatie hiervan. Tevens kunnen wij door ons uitgebreide relatienetwerk en onze partnerships met een aantal zeer aansprekende partijen in de evenementensector, een belangrijke rol vervullen bij de totaalorganisatie van uw evenement. Voorbeelden van een aantal bijzonder Muac Productions evenementen treft u aan op https://muac.nl/bedrijfsevents

Lees verder

BCNS-straat bij Zaken op de Rails

BCNS staat voor Businessclub Nieuwe Stijl. Business Club Nieuwe Stijl is opgericht in mei 2009 en is een verfrissend concept met betrekking tot netwerken. BCNS is een businessclub voor en van de leden met als motto: kwaliteit gaat voor kwantiteit. Dit jaar is er een BCNS -straat op de beursvloer van Zaken op de Rails. Maar liefst 10 leden van de businessclub presenteren hun bedrijf én BCNS.

Lees verder

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM