• Home
  • Blog
  • Video: Indruk maken met drukwerk

Video: Indruk maken met drukwerk

Drukkerij Reproprint van Michel Zijderveld is al vanaf dag 1 nauw betrokken bij Zaken op de Rails. We zijn erg blij met Michel als sponsor en vakman die ons drukwerk verzorgt. Ook dit jaar is Drukkerij Reproprint weer van de partij. Zeker de moeite waard om een kijkje bij Michel te nemen en een praatje te maken met deze gepassioneerde, uiterst vriendelijke vakman.

Drukkerij reproprint is een traditioneel familiebedrijf dat meegaat met de nieuwste ontwikkelingen, zonder de belangrijke details uit het oog te verliezen. Zij zijn pas tevreden als u het bent. Al meer dan 45 jaar leveren zij alle soorten drukwerk. In deze jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een traditionele drukkerij tot een allround bedrijf in marketingcommunicatie voor het midden- en kleinbedrijf, industrie en non-profitinstellingen.

Van briefpapier en enveloppen tot en met de mooiste mailingen en brochures. 

Naast de gedrukte communicatie in offset en print hebben zij binnen het pand een tweetal studio’s zitten die gespecialiseerd zijn in alle soorten opmaak, dtp, websites en communicatie of marketing strategien. Hele korte lijnen zorgen ervoor dat de klant krijgt wat hij of zij zoekt.

Naast het “normale” drukwerk is Drukkerij Reproprint  gespecialiseerd in ambachtelijke en ouderwetse technieken, zoals Letterpress, foliedruk, pregen en boekdruk. Mensen die de uitstraling van hun bedrijf serieus nemen, willen steeds vaker iets bijzonders. en daar speelt Michel met zijn mensen op in met zijn bijzondere drukkerij. 
Bekijk de video van Drukkerij Reproprint en zie en voel de passie en het vakmanschap.

 

 

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM