• Home
  • Blog
  • Met Pegasus Events is uw bedrijfsevent altijd bijzonder

Met Pegasus Events is uw bedrijfsevent altijd bijzonder

Dat bedrijfsevenementen onmisbaar zijn voor succesvolle bedrijven, daarvan zijn we overtuigd! Daarom creëren wij mooie ervaringen met evenementen. Onze activiteiten dragen aantoonbaar bij aan het behouden en verbeteren van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten. Wij bieden verrassende en vernieuwende bedrijfsevenementen die bijdragen aan het halen van uw doelen. Dit doen we zowel in Rotterdam als ver daar buiten.


Waarom Pegasus Events?
Wij geloven dat gemotiveerde, enthousiaste mensen zorgen voor succesvolle organisaties.
Bij alles wat wij doen, voedt die overtuiging onze passie voor het creëren van bijzondere belevingen. Blije gezichten en mooie resultaten door memorabele ervaringen; daar doen we het voor!
Met onze bedrijfseconomische achtergrond zijn wij oprecht geïnteresseerd in uw zakelijke doelen en vertalen dat naar een origineel evenement dat de verwachting van u, uw medewerkers en uw klanten overtreft. Dit doen we professioneel, op maat en kundig. Wij hebben onze dienstverlening verdeeld over twee divisies; Pegasus Rotterdam en Pegasus Specials.

Bedrijfsuitjes en teambuilding – experience the city
Bij Pegasus Rotterdam kunt u terecht voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten in en om de Maasstad, waarbij kan worden gekozen uit een aantal bewezen succesprogramma’s, maatwerk of een combinatie van beiden. Naast het behalen van bedrijfsdoelen staat plezier voorop bij onze bedrijfsuitjes. Ons aanbod is erg divers. Tijdens onze teambuilding activiteiten moet er goed worden samengewerkt en garanderen we een leuke dag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sloepenspeurtocht waarbij u zelf aan het roer staat?

Bedrijfsevenement op maat – events to remember

Met Pegasus Specials organiseren wij bedrijfsevenementen op maat. Speciaal voor uw bedrijf organiseren we bijvoorbeeld een onvergetelijke incentive reis in Nederland of daarbuiten. Ook een afgestemd personeelsuitje of een meeting waar iedereen in een bijzondere ambiance wordt gevoed met goede ideeën behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor u en uw relaties stellen we een uniek relatie event samen en als u een product of idee wil lanceren, zorgen wij voor een onvergetelijke kick- off.

Wij vertalen de input die u geeft tijdens de intake naar een bedrijfsevenement op maat. Dit doen we vanuit een missie: het organiseren van een event dat wordt herinnerd!

Zaken op de Rails

Pegasus Events is sinds een aan jaren trotse partner van Zaken op Rails. Een echt Rotterdams business-to-business event op een bijzondere locatie en waar je goede zakelijke contacten kunt leggen.
Kortom
, zoekt u een professionele partij voor de organisatie van uw bedrijfsuitje, teambuilding of bedrijfsevenement op maat? Bezoek ons dan tijdens het evenement Zaken op de Rails voor een persoonlijke kennismaking of neem direct telefonisch contact met ons. Wij lichten graag onze visie en uitgangspunten toe. 010 – 413 59 51 of via de webchat www.pegasusevents.nl.

 

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM