• Home
  • Blog
  • Laat u ook dit jaar weer vervoeren door Inquar

Laat u ook dit jaar weer vervoeren door Inquar

Mobiliteit is onmisbaar. Daarom is het de missie van Inquar Autoverhuur & Shortlease om de klanten, zowel particulier als zakelijk, de beste mobiliteitsoplossingen te bieden. Want iedere situatie, ieder moment, vraagt om een specifieke oplossing. Vaak weet de klant zelf het beste wat hij nodig heeft. En dat is prima. Maar Inquar is er dan altijd om mee te denken. Het bieden van duurzame mobiliteit en een optimaal serviceniveau: dat is hun opdracht. Inquar is mobiliteitspartner van Zaken op de Rails.

Voor Rotterdam en omgeving is Inqar CityRent Autoverhuur de partner in mobiliteit voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. De tarieven en condities zijn afgestemd op de Nederlandse markt en aangepast aan lokale omstandigheden. Daarmee biedt Inqar CityRent u, als consument en het bedrijfsleven de beste mogelijkheden voor het efficiënt huren van personen- en bestelauto’s.
Naast autohuur biedt Inquar haar klanten internationale huurmogelijkheden, wagenpark beheer, software gestuurde pool- en deelauto systemen en een personal profit plan voor uw medewerkers.
Het fundament van alle oplossingen is gericht op service met ondernemersmentaliteit! Meer dus dan autohuur alleen, dat is Inqar CityRent.

Fiets
Uiteraard mag in deze tijd de fiets niet ontbreken! Inquar verhuurt sinds enkele jaren ook fietsen.
 Zowel op basis van lease, op projectbasis of dagverhuur. Voor zakelijk of toeristisch  gebruik en bij evenementen. Ook hier bieden zij de flexibiliteit die bij ons en bij u past.

Zaken op de Rails
Bij zaken op de rails laat Inquar nu voor het 3e jaar op rij zien wat zij kunnen. Het transport tussen het parkeerterrein en het stoomdepot verzorgen zij op gepaste manier: met de fiets of met een personenbusje.

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM