• Home
  • Blog
  • BCNS-straat bij Zaken op de Rails

BCNS-straat bij Zaken op de Rails

BCNS staat voor Businessclub Nieuwe Stijl. Business Club Nieuwe Stijl is opgericht in mei 2009 en is een verfrissend concept met betrekking tot netwerken. BCNS is een businessclub voor en van de leden met als motto: kwaliteit gaat voor kwantiteit. Dit jaar is er een BCNS -straat op de beursvloer van Zaken op de Rails. Maar liefst 10 leden van de businessclub presenteren hun bedrijf én BCNS.

Het doel van de BCNS is om business voor elkaar te generen door middel van het bouwen van een sterk netwerk van ondernemers. De BCNS stelt de leden onder andere in de gelegenheid om elkaar tweemaal per maand te ontmoeten met als doel (zakelijke) vriendschappen op te bouwen, informatie, ideeën en ervaringen uit te wisselen.
Iedere eerste woensdag van de maand komen de leden bij elkaar tijdens een ontbijtbijeenkomst. Iedere derde woensdag van de maand is er een dinerbijeenkomst.
De bijeenkomsten zijn in het Hotel van der Valk, Parallelweg Zuid 185, 2914 LE Nieuwerkerk aan den IJssel.
Tijdens de reguliere bijeenkomsten krijgt ieder lid de kans om kort zijn of haar ervaringen en inzichten te delen over de afgelopen periode en is er de mogelijkheid om het netwerk van een ieder in te zetten bij het vinden van een antwoord op een specifieke zoekvraag. Hiernaast krijgt een lid de mogelijkheid om iets langer te spreken over zijn of haar bedrijf of een specifiek onderwerp. Gezelligheid is uiterst belangrijk, maar het gaat natuurlijk vooral om netwerken en zakendoen met elkaar.

Evenementen
Naast de reguliere bijeenkomsten organiseert de club ook een aantal evenementen. Onder andere het jaarlijkse BCNS Open. Een tennistoernooi voor leden en introducees waar sport, business en gezelligheid bij elkaar komen.
Er is ook een aantal zeildagen georganiseerd met een goede bbq als afsluiter. En zo nu en dan organiseert een van de leden een interessante bijeenkomst gekoppeld aan een bedrijfsbezoek of ander mooi evenement zoals een bezoek aan een concert van de http://www.classicyoungmasters.nl/.

Word lid
Wil jij eens kennis maken met BCNS en haar leden? Kom kennismaken tijdens Zaken op de Rails of meld je aan en kom een keer langs bij een van onze reguliere bijeenkomsten. https://www.bcns.nl/contact

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM