• Home
  • Blog
  • Binnenkort iets te vieren? Muac Productions!

Binnenkort iets te vieren? Muac Productions!

 Mede dankzij ons onderscheidende artiestenaanbod zijn wij in staat voor iedere gelegenheid en ieder budget een passend (muzikaal) creatief concept te bedenken. Als preferred supplier van de meest toonaangevende locaties in Rotterdam, zijn wij veelal vanaf de basis betrokken bij de ontwikkeling van een bedrijfsevenement. Met veel toewijding dragen wij zorg voor de organisatie, productie en realisatie hiervan. Tevens kunnen wij door ons uitgebreide relatienetwerk en onze partnerships met een aantal zeer aansprekende partijen in de evenementensector, een belangrijke rol vervullen bij de totaalorganisatie van uw evenement. Voorbeelden van een aantal bijzonder Muac Productions evenementen treft u aan op https://muac.nl/bedrijfsevents

En uw rol?
Het organiseren van uw evenement betekent vaak een aanzienlijke periode van voorbereiding, waarbij u te maken krijgt met meerdere partijen; locatie, catering, entertainment, audio visueel, decoratie, videografie etc. Muac Productions zorgt er voor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Hierin hebben wij ruime ervaring en willen u bij dit onderdeel graag adviseren en ondersteunen.

Muac Productions en Zaken op de Rails
Muac Productions is al trouwe partner vanaf de start van Zaken op de Rails. Artiesten als Simon Stokvis, Joris Lutz en trio Naar de Haaien traden in voorgaande jaren op tijdens dit ondernemersnetwerkevenement. Op dit Rotterdamse netwerkevenement ontstaan ieder jaar weer mooie nieuwe contacten. We zien u graag bij onze stand om persoonlijk kennis te maken en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Tijdens uw evenement heeft u slechts één taak...Genieten van uw feest!! 

Persfoto Frank van Geest

Frank van Geest
Tijdens Zaken op de Rails wordt u onder andere geëntertaind door Frank van Geest, een enorm getalenteerde pianist die op zijn 12e jaar begon met spelen. Na het moment dat Frank in 2007 zijn eigen demo heeft opgenomen gaat alles in een sneltreinvaart. Hij begon met soloconcerten in Nederland en België. Hij besluit zichzelf te blijven ontwikkelen en neemt jazz, pop en improvisatielessen. Hierdoor is een er een duidelijke connectie tussen jazz en pop in zijn muziek aanwezig. Hij heeft inmiddels op grote podia gestaan zoals: Panama en Luxor Live en gaf concerten in Italië. In de zomer van 2012 besluit Frank zijn eerste album op te gaan nemen.
Frank speelt heerlijke achtergrondmuziek of kan als piano entertainer een feestje bouwen. 

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM