• Home
  • Blog
  • Tjapko Media; jouw marketing- en videoregisseur

Tjapko Media; jouw marketing- en videoregisseur

Ook dit jaar zal Tjapko de Heus van Tjapko Media een fotoreportage maken tijdens Zaken op de Rails. Hij Heeft dat de afgelopen twee jaar als partner op een zeer professionele wijze gedaan en we hebben al veel van zijn foto’s kunnen gebruiken in onze communicatie. Dit jaar is Tjapko Media ook deelnemer van Zaken op de Rails en kun je Tjapko spreken bij zijn kraam. Tjapko is een Marketing- en videoregisseur voor het ambitieuze MKB-bedrijf. Dus als je op dat vlak informatie wilt of hulp nodig hebt, spreek hem gerust aan.

Internet marketing
Internet marketing is belangrijk. Het versterkt je merk, versterkt de band met je klanten en met je personeel. Dus wek interesse bij prospects en converteer deze tot leads en klanten. En last but not least, bindt die klanten aan jouw bedrijf en houdt ze betrokken. Tjapko Media helpt je hier graag bij. Tjapko neemt jou bij wijze van spreken bij de hand om samen een aanvalsplan te maken om jouw ambities op internet waar te maken. En dit plan wordt natuurlijk ook uitgevoerd. Dit gaat volgens een gestructureerde methode en met een team van specialisten. Zaken op de Rails heeft dit jaar ook gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Tjapko Media op het gebied van online marketing.

Video
Het gebruik van beeld, fotografie, maar zeker ook video heeft een enorme toegevoegde waarde in de online communicatie. Tjapko Media is gespecialiseerd in beeld, zowel fotografie als video.
Video is niet meer weg te denken uit een goede internet marketing strategie. Het is hét middel om een boodschap over te brengen. Alleen persoonlijk contact is persoonlijker... Je kunt de kijker ergens mee naartoe brengen. De betrokkenheid van de kijker vergroten en hem of haar kennis laten maken met het bedrijf en de mensen achter het bedrijf. Als je die gegevens optelt bij de wetenschap dat video vele malen beter converteert dan welk ander communicatiemiddel dan ook, zou ik maar snel met video aan de slag gaan.
Mensen zoeken online naar de waarheid over jouw product of dienst. En dat doen ze wanneer het hen uitkomt. Jouw klanten willen niet meer lastig gevallen worden door reclameboodschappen of foute verkooppraatjes. Jij ook niet toch? Samen met jou zorgen wij ervoor dat die echte verhalen worden gemaakt in woord en in beeld. En we zorgen dat de juiste mensen die échte verhalen op het juiste moment te zien krijgen. Wil je meer weten? Kijk dan even op de website: www.tjapkomedia.nl

 

 

 

 

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM